Workshops

Ontdek je groene vingers: Bloemschikworkshops!

Betoverende kerstbloemen

Vier de feestdagen met een vleugje magie! Onze kerstworkshops nemen je mee op een betoverende reis door de prachtige wereld van kerstbloemen en decoraties. Laat je inspireren door de glinsterende charme van de winter en ontdek hoe je adembenemende kerstboeketten, kransen en tafelstukken kunt creëren. Of je nu een beginnende bloemist bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en creatieve manier om de kerstsfeer in huis te halen, onze workshops bieden je de gelegenheid om je vaardigheden te ontwikkelen en de magie van het seizoen te omarmen. Ontdek hieronder meer informatie over onze kerstworkshops en reserveer vandaag nog je plek om de feestdagen met stijl te vieren.

Langwerpig kersstuk (advent)

Laat de kerst haar intrede doen met onze workshop “Langwerpig kerststuk”. In deze workshop creëer je een prachtig langwerpig tafelstuk met 4 dinerkaarsen, welke je zelf
meeneemt in je gewenste kleur (Ook als advent stuk te gebruiken).

Samengesteld met verse groen materialen en diverse natuurlijke ingrediënten creëer je een lang houdbaar kerststuk. Je kunt zelf nog extra versiering mee nemen of thuis
toevoegen.

Dit decoratieve stuk zal een sfeervolle toevoeging zijn in huis, klaar om bewonderd te worden bijvoorbeeld tijdens het kerstdiner.

Workshopdetails:
Datum en Tijd:
6, 13 of 15 december 10.00 – 12.00 uur

Kosten: €49,50 per persoon (inclusief alle benodigde materialen).

Schrijf je nu in voor deze workshop met omschrijving “Langwerpig kerststuk”. Je kunt contact met ons op nemen via het contactformulier (klik hier) voor aanmeldingen of eventuele vragen.

Kerststuk op vaas

Creëer je eigen kerststuk op een vaas van 25 cm hoog. Het kerststuk is voorzien van lichtjes en kaarsen, de kaarsen dien je zelf mee te nemen in de gewenste kleur. Voor alle groenmaterialen word gezorgd. De basis is neutraal, je kunt zelf desgewenst je decoratie mee nemen en toevoegen of dit later thuis doen. Deze workshop is perfect voor iedereen die de betovering van de kerst wil vastleggen en een uniek decoratiestuk voor in huis wil maken.

Workshopdetails:
Datum en Tijd:
6,13 of 15 december 10.00 – 12.00 uur

Kosten: €49,50 per persoon (inclusief alle benodigde materialen)

Schrijf je vandaag nog in en verzeker jezelf van een plekje in deze inspirerende workshop. Laat de kerstsfeer in je huis met een prachtig “Kerststuk op vaas”die je zelf hebt gemaakt. Neem contact met ons op via het contactformulier (klik hier) om je aan te melden of voor eventuele vragen.

Kersthanger

Creëer je eigen kersthanger. Deze kersthanger is voorzien van lichtjes en prachtige diversiteit aan kerstgroen materialen. De achterkant word afgewerkt met mos. Ga zelf op zoek naar een mooie grillige van ongeveer 45 cm en breng deze mee. Voor alle verdere materialen wordt gezorgd. De basis is neutraal, je kunt zelf desgewenst je decoratie mee nemen en toevoegen of dit later thuis doen. Deze workshop kan zowel binnen als buiten!

Workshopdetails:
• Datum en Tijd:
6, 13 of 15 december 10.00 – 12.00 uur

Kosten: €49,50 per persoon (inclusief alle benodigde materialen)

Schrijf je nu in voor deze workshop met omschrijving “Kerstshanger”. Je kunt contact met ons op nemen via het contactformulier (klik hier) voor aanmeldingen of eventuele vragen.

We zijn bereikbaar

Telefoon / WhatsApp

Stuur een bericht

Wil je meer informatie of reserveren? Aarzel niet en stuur ons een bericht via dit formulier en we zorgen samen voor een onvergetelijke beleving!