Plukakker

He! Ga je mee naar de plukakker in het Oosterdel gebied?

Ga mee naar de plukakker

We varen vanuit Zuid-Scharwoude met een echte tuindersvlet naar de plukakker. Onderweg genieten we van een drankje met wat lekkers erbij! Op de boot zijn ook andere consumpties verkrijgbaar. De plukakker ligt in het prachtige Oosterdelgebied, midden in het rijk der duizend eilanden.

Rijk der duizend eilanden

Eenmaal aangekomen bij de plukakker worden we ontvangen door de mooiste plukbloemen van het seizoen en je zult jezelf wanen in de de rust en de natuur van dit het fantastische rijk der duizend eilanden!

Geniet van de akker

Geniet van de omgeving en laat Sabine je vertellen over de mooie bloemen en (on)kruiden die groeien en bloeien op de akker en welke hiervan eetbaar zijn! Je kunt er zelfs voor kiezen om je beleving uit te breiden met een lunch op de akker en een extra vaarronde door Langedijk!

Plukken en schikken

Afhankelijk van de oogst die beïnvloed wordt door de natuur, het weer en de dieren, zullen we onze eigen bloemen gaan plukken en deze gaan schikken als boeket.

Je krijgt de bloemen mee in een geschikte vaas! Geniet van de fijne vaartocht en we sluiten af met wat lekkers op de boot.

Alles op een rijtje

Vanaf 8 personen

Individueel inschrijven kan ook. Houd mijn Instagram in de gaten voor de datums of neem zelf contact op!

Juni - September

De beleving is te boeken vanaf half juni t/m eind september. We zijn wel afhankelijk van de groei van de bloemen en het weer.

Ongeveer 3 uur

Duur van deze beleving is ongeveer 3 uur De kosten zijn €49,50 incl. een mooie vaas!

We zijn bereikbaar

Telefoon / WhatsApp

Stuur een bericht

Wil je meer informatie of reserveren? Aarzel niet en stuur ons een bericht via dit formulier en we zorgen samen voor een onvergetelijke beleving!