Workshops

Ontdek je groene vingers: Bloemschikworkshops!

Herfstpracht in Bloei

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van de herfst met onze speciale herfstworkshops. Deze seizoensgebonden workshops zijn ontworpen om de warme kleuren en de unieke schoonheid van de herfst in de schijnwerpers te zetten. Of je nu wilt leren hoe je prachtige herfstboeketten samenstelt of je huis wilt versieren met zelfgemaakte herfstkransen en tafeldecoraties, onze workshops bieden een unieke kans om je creativiteit te uiten en de magie van de herfst te vieren. Bekijk hieronder meer informatie over onze twee herfstworkshops en schrijf je vandaag nog in om je plek te reserveren.

Herfstpracht in een krans

Ontdek de magie van de herfst in onze workshop “Herfstpracht in een Krans”. Creëer je eigen prachtige herfstkrans met een diameter van 40 cm, doordrenkt met warme tinten en natuurlijke materialen die prachtig indrogen. Deze workshop is perfect voor iedereen die de betovering van de herfst wil vastleggen en een uniek decoratiestuk voor hun huis wil maken.

Workshopdetails:

  • Datum en Tijd: 11 oktober 2023 en 16 oktober 2023, 19:30 – 21:30 uur
  • Kosten: €45,- per persoon (inclusief alle benodigde materialen)

Schrijf je vandaag nog in en verzeker jezelf van een plekje in deze inspirerende workshop. Laat de herfst in volle glorie in je huis bloeien met een prachtige herfstkrans die je zelf hebt gemaakt. Neem contact met ons op via via het contactformulier (klik hier) om je aan te melden of voor eventuele vragen. We kijken ernaar uit om samen met jou de herfst te vieren en kunst te creëren uit de natuurlijke pracht van dit seizoen.

Herfst op tafel

Laat de herfst haar intrede doen op je eettafel met onze workshop “Herfst op Tafel”. In deze workshop creëer je een prachtig langwerpig tafelstuk op een teak schaaltje, samengesteld met de warme en lang houdbare herfsttinten. Dit decoratieve stuk zal niet alleen de schoonheid van het seizoen naar voren brengen, maar ook een sfeervolle toevoeging zijn aan je eettafel, klaar om bewonderd te worden tijdens herfstmaaltijden.

Workshopdetails:

  • Datum en Tijd: 11 oktober 2023 en 16 oktober 2023, 19:30 – 21:30 uur
  • Kosten: €39,50 per persoon (inclusief alle benodigde materialen)

Schrijf je nu in voor deze boeiende workshop en breng de herfstpracht naar je tafel. Met de warme en lang houdbare tinten van dit tafelstuk creëer je een blijvende herinnering aan dit betoverende seizoen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier (klik hier) voor aanmeldingen of eventuele vragen. We kijken ernaar uit om samen met jou de herfst te vieren en de herfstmagie naar je eettafel te brengen.

We zijn bereikbaar

Telefoon / WhatsApp

Stuur een bericht

Wil je meer informatie of reserveren? Aarzel niet en stuur ons een bericht via dit formulier en we zorgen samen voor een onvergetelijke beleving!